SINT PANCRAS – Samen met je familie, vrienden kennissen, buren en dorpsgenoten knallend het jaar uit én mooie prijzen winnen? Dat kan vrijdagavond 27 december in Sint Pancras. Dorpshuis De Geist organiseert dan haar inmiddels beroemde eindejaars-BINGO met vele fantastische prijzen.

Eén van de hoofdprijzen van deze avond is een luchtballonvaart voor 2 personen boven Noord Holland. De start en landing is afhankelijk van de snelheid en de richting van de wind.De datum mag de winnaar zelf uitkiezen. Hoe gaaf zou het zijn als jij op het moment dat alle Noord-Hollandse bloemenvelden in volle bloei staan er geruisloos er over heen vliegt?

De zaal gaat open om 19.00 uur en om 20.00 uur begint de eerste bingoronde. De totale kosten voor zes bingorondes met per ronde maar liefst drie bingokaarten zijn slechts € 12.

Dankzij vele sponsoren uit het dorp en omgeving is de prijzenpot nóg beter gevuld dan voorgaande jaren. Na de bingo wordt er nog een tombola gehouden. In totaal zijn er maar liefst zo’n 150 prijzen te winnen. Het is dus bijna een wonder als je met lege handen naar huis gaat.

De opbrengst van de bingo komt volledig ten goede aan dorpshuis De Geist. Hiermee worden ook in 2019 weer sociale en maatschappelijke activiteiten georganiseerd.

Dus kom gezellig meespelen en neem je familie, vrienden, kennissen en buren mee, maar….kom op tijd want vol is vol!