NOORD SCHARWOUDE - Vorig jaar stonden deze 4 mannen ook tijdens Koningsnacht in Partycentrum Concordia! De avond begon rustig, maar later op de avond was het feest duidelijk te merken!

De beste mannen hebben in hun verre verleden stiekem shag gerookt en Zündapp gereden, goed volk dus. Ze besloten op het rechte pad te blijven.. door, jawel, muziek te gaan maken! Het rechte pad is inmiddels lekker bij gekromd, maar goed.

Dampende feesttenten, ram volle zalen en springende dorpspleinen. Niets is te gek voor de Woudrukkers! Tijdens hun “Trektocht” vliegen ze door het hele land om elke tent op z’n kop te zetten! Rock ‘n Loll is het motto! Dus feest in de tent! Monkees tot Motörhead, polka tot scheurdende boerenrock. GAS!

In een paar jaar tijd zijn De Woudrukkers uitgegroeid tot landelijk bekende Rock 'n Loll band en eind 2017 hebben De Woudrukkers zelfs de 'PARTY AWARD' in ontvangst mogen nemen voor 'Populairste Partyband van Nederland!!'. U snapt het; De Woudrukkers gaan er voor! Dampende feesttenten in Groningen tot bomvolle dorpspleinen op ‘t Brabantse platteland. Niets is te gek tijdens hun “Trektocht”!

Klik voor de kaartverkoop hier