ALKMAAR - Ola, na een heerlijke fiesta op het strand van Bloemendaal is Finally Fiesta op 6 augustus terug met de grootste editie ooit! Finally Fiesta’s Summer Festival zal plaatsvinden op het evenemententerrein aan de Olympiaweg 26 in Alkmaar, dit keer met 4 stages!


"Hoewel we erg blij zijn met onze locatie in Sportcomplex De Meent is het voor ons niet mogelijk om daar 4 stages te creëren op de manier zoals wij die willen en daarom gaan we nu terug naar de plek waar wij ook onze eerste editie hebben gehouden. Voor de mensen die het nog niet weten, het evenemententerrein bevindt zich vlakbij en aan de overkant van de Meent.

De line-up is inmiddels helemaal ready en een aantal headliners hadden we al genoemd, komende weken brengen we de hele line-up naar buiten! We kunnen wel alvast verklappen dat er naast een Finally Fiesta stage, Urban stage en House, EDM, Tribal stage, ook een hardere stijlen stage zal zijn. En geloof ons maar, een line-up om van te smullen.

De Early birds zijn allang gevlogen dus heb jij nog geen tickets? Haal dan snel je regular ticket, want ze gaan als warme broodjes! Zorg dat jij erbij bent op de grootste Finally Fiesta tot nu toe!"

LINE-UP:

Finally Fiesta Stage:

~ ROOG & Erick E
~ Deepend
~ Irwan
~ Hugo Joss
~ Divine
~ D-Rashid
~ Flava
~ Superior
~ Michael
~ Salinas
~ MC PRYME

Urban Eclectic stage:

~ Freddy Moreira
~ Dopebwoy
~ BIGGI
~ Team Rush Hour
~ Jasha Rudge
~ Menmi
~ DansenmetJoey
~ Gina Elin
~ Jaxx Noveira
~ MSSLO’IES

Harder Stage:

~ Korsakoff
~ The Prophet
~ Dr. Phunk
~ Bass-D
~ Freestyle Maniacs
~ Ginia
~ The Vinyl Pimp
~ Embraise
~ Dutch Movement
~ Mc Den=

Church of Temptation

~ Spider Willem
~ Ruben Vitalis
~ Des Santos
~ MEM
~ Quintin
~ GENE Futuro
~ KO-C vs Renji~
~ SNCHS
~ Johnny Black
~ Miss Roos
~ MC Complicated

Check ook de website

www.finallyfiesta.nl.