ALKMAAR - Nu de coronamaatregelen grotendeels van de baan zijn is ook de organisatie van de Finally Fiësta feesten alweer volop bezig. Eind maart organiseert men het Finally Fiësta Spring Weekend met drie dagen feest op de overdekte ijsbaan van De Meent In Alkmaar. De ticketverkoop gaat komende maandag 7 februari van start.


Wat kun je verwachten?
Op vrijdag en zaterdag twee stages met op vrijdag 25 maart de Urban Eclectic stage. De lekkerste en heetste booty beats gedraaid door namen als Freddy Moreira, Biggi, en Team Rush Hour. De andere stage wordt op vrijdag gehost door de jongens van het grootste huisfeest van Alkmaar met de lekkerste Guilty Pleasures, 80’s, 90’s, en 00’s. Dj’s als Kevin D en The Sugardaddies maken er hier een groot feest van!

Op zaterdag 26 maart de Finally Fiesta stage, van R&B en Disco naar Latin en House. O.a Mr. Belt & Wezol, Irwan, D-Rashid zie je hier losgaan achter de decks! Onze House & Harder stage is er ook op de zaterdag. Dat wordt weer knallen met namen als Outsiders, Dr. Rude, en Ruben Vitalis.

Op zondag 27 maart gaan we iets nieuws doen. Finally Fiesta Live! Een podium met geweldige optredens van niemand minder dan Emma Heesters, maar ook Jeffrey Heesen, Mike Peterson en meer treden hier op.

Kijk voor de complete line-up en info over de ticketverkoop op de website van Finally Fiësta of volg het evenement op Facebook.