ALKMAAR - Om de Nederlandse poppodia een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd, organiseert NPO 3FM de maand van de livemuziek. Daarbij doen ze in elke provincie een poppodium aan. Victorie heeft de eer om deze reeks op 25 juli af te sluiten met liveconcerten van Goldband en Indian Askin.


Nederland versoepelt langzaam de corona maatregelen. Om poppodia én artiesten te steunen, staat NPO 3FM in juli een maand lang in het teken van livemuziek. Met een tour langs twaalf concertzalen in Nederland, één in elke provincie. De grande finale van deze tour is in Victorie, met live on stage Goldband en Indian Askin.

De concertzalen hebben het, net als andere culturele instellingen in Nederland, zwaar. Festivals gaan niet door en de concerttours en clubshows worden afgezegd. De artiesten die nog wel optreden mogen dat voor slechts 100 bezoekers doen, afhankelijk van de locatie. 3FM organiseert daarom een symbolische concerttour langs de poppodia in Nederland en doet daarbij één zaal per provincie aan. Dat doet de zender samen met 3FM-artiesten, die tijdens de coronacrisis in de bloei van hun carrière staan, om ook hen een steuntje in de rug te geven.

Concerten thuis live te volgen
De show is volledig uitverkocht, maar niet getreurd! De hele avond zal live worden gestreamd via 3FM.nl/live en is te beluisteren op NPO 3FM.

Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00
www.podiumvictorie.nl