HEERHUGOWAARD - Dit jaar reist de Ibiza-markt naar Heerhugowaard en wel op zondag 27 mei! Aan het strand van Luna bij Palm Beach, presenteren moderne hippies originele Boho en Hippie lifestyle producten. Naast de markt kan je gezellig loungen aan het water en genieten van o.a. heerlijk eten & drinken.

De Ibiza markt is geïnspireerd op de hippie markten van het eiland Ibiza. Door het organiseren van Ibiza markten op centrale plekken in Nederland, brengt Hip & Happy events het Ibizagevoel naar de locaties die tot op heden werden overgeslagen. Op de Ibiza markt kun je terecht voor een exclusief aanbod van producten wat gerelateerd is aan Ibiza zoals; lifestyle, fashion, jewels, beauty maar ook voor een lekker drankje, hapje en heerlijke Ibizasounds!

Op de markten vindt je 40 tot 70 aanbieders, afhankelijk van de locatie. Door het aanbod klein te houden bieden wij exclusiviteit en geven zo ook de deelnemers een eerlijke kans tot verkoop. Daarnaast breiden we de markt uit met beleving zoals, handlezen, tarot readings, henna, bodypaint,muziek, kunst, eten & drinken en meer.

Kijk hier voor meer info en ticketverkoop.