BROEK OP LANGEDIJK - Terwijl de kerstdagen allemaal voorbij zijn is het bestuur van de Stichting Oranje Activiteiten van Broek op Langedijk alweer druk bezig met de plannen van Koningsdag 2018.

Het thema van dit jaar is 'Ik hou van Holland'. Erik Bak en Jim Groenland hebben bekend gemaakt dat op zaterdag 21 april de Nederlandse volkszanger Tino Martin een optreden zal geven in de feesttent op het Havenplein.
Deze zanger geniet een groeiende bekendheid en geeft bijvoorbeeld volgend jaar meerdere concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome. Daarnaast zijn er op deze avond ook optredens van zanger Robbert van der Steenhoven en DJ Jacco Silver.

Fans uit de regio krijgen als eerst gelegenheid op kaarten voor deze avondt te kopen, want de tickets (€15,-) worden vanaf januari exclusief te koop aangeboden bij Sport2000 in Winkelcentrum Broekerveiling.

Het volledige programma van de oranje feestweek in Broek op Langedijk wordt later bekend gemaakt.

Een klein tipje van de sluier wil de organisatie wel geven: 'Zo zijn er optredens van Rene Verkerk, Joost de Vries, de langedijker formatie The Hits en de Bob & de Blueband.