SINT PANCRAS - Van 18 tot en met 22 juni organiseert Zwembad de Bever weer de jaarlijkse Zwem4daagse. Van maandag tot en met vrijdag kunnen er dan weer banen worden gezwommen om die felbegeerde medaille in ontvangst te mogen nemen.

Tijdens de altijd gezellige Zwem4daagse kun je kiezen om vier dagen lang 250 of 500 meter te zwemmen en aan het einde een mooie medaille te verdienen. Maandag tot en met donderdag zitten er van 15.00 tot 17.00 en 19.00 tot 20.00 weer tellers klaar om jouw banen te tellen. Op vrijdag kan er nog tot 17.00 worden gezwommen.
Na het zwemmen is er elke dag iets lekkers en een leuk spel te doen.

Ook kan er dit jaar weer worden gezwommen voor het goede doel. Laat je per baan of voor een vast bedrag sponsoren en zwem dit jaar om geld in te zamelen voor Unicef. Voor de zwemmer die het hoogste bedrag weet in te zamelen is er een mooie prijs.

Opgeven voor de Zwem4daagse kan bij de kassa van de Bever. Voor meer informatie over de Zwem4daagse kun je terecht op www.zwembaddebever.nl of op onze Facebookpagina www.facebook.nl/zwembaddebever. Trek je zwembroek en duikbril weer uit de kast en geef je op. Het belooft weer een gezellige en sportieve week te worden.