HEERHUGOWAARD - Dancing-Partycentrum Marlène aan de Middenweg te Heerhugowaard heeft komende zaterdag 2 februari weer een topprogramma tijdens "RELOADAD XXL". Het befaamde Kris Kross Amsterdam komt deze avond de tent op zijn kop zetten. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, dus wees er op tijd bij!

Naast Kris Kross Amsterdam wordt de avond verder muzikaal omlijst door DJ GI-J en feest-DJ René Verkerk van Radio 10. Succes gegarandeerd dus.

'We zijn ongelooflijk trots om een dergelijke topper in de line-up te hebben', meldt Dancing Marlène.

Kris Kross Amsterdam komt naar Marlene in Heerhugowaard en is in 2011 ontstaan ​​door twee broers in Amsterdam. Met hun eerbetoon aan het legendarische Amerikaanse duo uit de jaren '90, de hiphop-gouden eeuw - Kris Kross - begonnen de broers Sander Huisman en Jordy Huisman aan een geluid dat hun invloeden samen smeedde. De broers besloten om te beginnen met het houden van feesten in Amsterdam, hun geboortestad. Hier begonnen ze een mix van R & B, hiphop, twerk, trap en huis te spelen. Jordy en Sander hadden aanvankelijk hun eigen act, maar later, in 2014, sloot MC Yuki Kempees zich bij hen aan.

2015 was het jaar waarin Kris Kross Amsterdam een ​​deal sloot met het dansrecord Spinnin 'Records en hun debuutsingle "Until The Morning" uitbracht met MC CHOCO.

In 2016 heeft KKA meerdere releases op het label laten vallen en wereldwijd de aandacht getrokken. Onder die releases zijn de internationale hit single " Sex " met Amerikaanse elektronische muziek trio Cheat Codes - die het refrein van " Let's Talk About Sex " samplet , weet je het zeker? , een samenwerking met de Britse popster Conor Maynard en de Amerikaanse hiphopartiest Ty Dolla $ ign, en de meest recente release met Conor en The Boy Next Door, "Whenever" . Deze track is afkomstig van Shakira's "Whenever, Wherever" , maar is ondergedompeld in hun eigen stijl. Het nummer kreeg elke dag meer dan een massieve miljoen streams en kreeg aandacht van Billboard Dance Chart, Global Top 50 Chart en 29 Viral Charts op Spotify. Meestal lijkt de grammatica en bewerking op Wikipedia enigszins professioneel, maar het is spectaculair duidelijk dat een grammaticaal uitgedaagd kind dit heeft geschreven.

Naast het maken van singles, doen ze shows wereldwijd. Ze organiseerden verschillende podia en gemarkeerde sets op Mysteryland (NL), Tomorrowland (BE), Parookaville (GE), Ultra Music Festival (VS).

Dj GI-J is al jaren de vaste huis-DJ van RELOADAD.
Radio 10 feest-DJ Rene Verkerk staat voor 100% feestgarantie.

Ga voor kaarten naar Cafe Marlene of via www.dancingmarlene.nl
Gegarandeerd feest!! Dit wil je niet missen!!

Super Earlybird Tickets 7,50 UITVERKOCHT
Earlybird Tickets 10,= UITVERKOCHT
Regular Tickets 12,50 = UITVERKOCHT
Late Bird Tickets 15,=
Deur Tickets 20,=