LANGEDIJK - Volle bak tijdens de kroegenquiz van zaterdag 26 januari ! Alle plaatsen waren van te voren al gereserveerd en daardoor waren er helaas ook een aantal teams teleurgesteld.... Maar het werd een gezellige strijd om de 1,2 en 3e plaats en door de muziekronde was het ook nog even spannend of de Fluitjes hun koppositie konen behouden, maar gelukkig kwam alles toch nog goed en gingen ze er met de 1e plaats van door !!

De volgende quiz is op zaterdag 16 februari en deze quiz heeft de volgende onderwerpen , we hebben 2 plaatjes rondes 1 gaat over 'Wie is deze weerman / vrouw?' en we hebben een plaatjesronde over Europese landen. ook wordt u kennis over dieren getest, een ronde over Literatuur en aanverwante zaken , uit het nieuws , Sport , muziekfragmenten en een algemene ronde en er wordt ook nog een ronde waar of niet waar gespeeld . De quiz wordt gepresenteerd door onze quizjuf Chantal.

Lijkt het je leuk om te komen quizzen? Stel dan een team samen van maximaal vijf personen. Deelnamen kost € 2,50 per persoon, inschrijving is vanaf 20.00 uur ( je mag ook van te voren even bellen voor een plek) en de quiz begint om 21.00 uur . De volgende quizzen zijn op ( onder voorbehoud ) Zaterdag , 9 Maart , 30 Maart , 20 April , 11 Mei en de laatste quiz van dit seizoen is op 25 Mei.


Café ’t karrewiel is te vinden aan de Dorpsstraat 719 in Oudkarspel