LANGEDIJK - Over iets meer dan 2 maanden zal het eerste culinaire festival van Langedijk plaatsvinden op een unieke locatie middenin Langedijk. Op 24 en 25 mei zal de parkeerplaats tegenover de Sint-Jan de Doper worden omgetoverd tot ‘’bourgondisch plein’’. LekkerLangedijk staat voor 2 gezellige dagen voor jong en oud. Tijdens deze dagen kunt u genieten van heerlijke muziek, lekker eten en een goede wijn. Uiteraard zal de bierliefhebber ook niets tekort komen op LekkerLangedijk.

Met veel trots en enthousiasme is men een samenwerking aangegaan met vijf horecapartijen. Restaurant de Burg, de Kolenist Bar & Grill, Restaurant Broeq, Biecafe de Roode Leeuw en Tapasbar La Fiesta zullen jullie tijdens LekkerLangedijk voorzien van de lekkerste hapjes en bijpassende wijnen.

Ook is men verheugd dat er een magazine wordt uitgebracht rondom dit evenement met een oplage van 50.000.

Wilt u met uw bedrijf aanwezig zijn op LekkerLangedijk? Of vind u het leuk om het event te sponsoren? Vraag naar de mogelijkheden door te mailen naar info@lekkerlangedijk.nl

Goede doel - LekkerLangedijk steunt het Nationaal Ouderenfonds
Iedereen kent in zijn omgeving wel een ouder persoon die zich eenzaam voelt. Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland voor wie onvoldoende zorg en aandacht is vanuit de maatschappij.

Stichting Evenementen Langedijk, organisator van LekkerLangedijk, vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen aan dit probleem in Nederland. Een deel van alle inkomsten zal ten goede komen aan het Nationaal Ouderenfonds.

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert meerdere activiteiten in de regio Langedijk e.o.
Benieuwd naar deze activiteiten? Op de website www.lekkerlangedijk.nl staan een aantal van deze activiteiten.

Ideaal voor de vrijdagmiddagborrel
Hoe leuk is het om samen met collega’s en bezoek te brengen aan het evenement. Op de fiets heen, parkeren voor de ingang en samen met collega’s en vrienden genieten van al het lekkers wat er te bieden is op de avonden! Mocht er een BOB zich aanmelden dan hebben wij natuurlijk genoeg parkeerplekken hiervoor.

In de aankomende weken zal meer bekend worden over de muziek op LekkerLangedijk. Ook gaat de ticketverkoop bijna van start!