LANGEDIJK - Op donderdag 21 juni is er een inschrijfavond voor bewoners van Langedijk, die graag mee willen doen aan de Langedoikermarkt.

De Langedoikermarkt heeft speciaal voor inwoners van Langedijk kramen gereserveerd zodat ook zij hun waren aan de man kunnen brengen. Tijdens de inschrijfavond in Café Welgelegen kan een kraam geregeld worden bij de organisatie.

De organisatie zoekt ook nog een paar vrijwilligers en hoopt dat deze tijdens de inschrijfavond zich aanmelden.

De Langedoikermarkt is een vervolg op de Broekermarkt en is op 18 augustus te vinden op een deel van de Dijk, Wilhelminastraat, Prins Hendrikkade, Prinses Irenestraat, Prinses Margrietstraat en de Prinses Beatrixstraat in Broek op Langedijk.

Het huren van een kraam kost voor particuliere Langedijkers 27,50 euro. Langedijkers die spullen willen verkopen maar geen kraam nodig hebben, kunnen een grondplaats afnemen voor een bedrag van 15 euro. Tijdens de inschrijving kan alleen in contanten betaald worden.

De inschrijfavond begint donderdag 21 juni om 19:00 uur en eindigt om 21:00 uur in Café Welgelegen, Stationsweg 3 in Broek op Langedijk.