HEERHUGOWAARD - Mart Hoogkamer pakt zaterdag 23 december uit op het podium van FG Live in Heerhugowaard. Tijdens een speciale kerstshow brengt de zanger uit Leiden een eerbetoon aan de Nederpop met nummers van René Froger en Rob de Nijs. En natuurlijk speelt Hoogkamers band zijn grootste hits, zoals Zwemmen in Bacardi Lemon en In Spanje.


Voor Hoogkamer is het de tweede keer dat hij optreedt in FG Live, waar hij goede herinneringen aan heeft. Zo zong hij begin dit jaar nog tijdens een bedrijfsfeest van FG-Groep, dat eigenaar is van evenementenlocatie FG Live. "Dit is een van de mooiste locaties om op te treden in Nederland. Het voelt als een soort mini-Ziggo Dome", aldus Hoogkamer. Voor de zanger is de terugkeer naar de bühne ook een persoonlijke overwinning na een roerige periode waarin hij een burn-out overwon.

Veelzijdig

De zanger van hits als Bieber van de Kroeg en Diamant laat in Heerhugowaard zien hoe veelzijdig hij is. Tijdens de show van vijf kwartier heeft hij daar ook de tijd voor, zegt evenementenmanager Jos Baltus van FG Live. "Mart gaat een reeks nummers ten gehore brengen die iedereen kent en leuk vindt, dus dat staat garant voor een geslaagde avond."

Het poppodium wordt voor de kerstshow van Mart Hoogkamer omgetoverd tot kerstpaleis in winterse sferen. De Alkmaarse dj Jacky draait in het voorprogramma en dj Jacco Silver zorgt voor een mooie afsluiting van de avond tijdens de afterparty in FG Live.

Naast Hoogkamer heeft FG Live in het weekend voor kerst op vrijdag 22 december The Billy Joel Experience geprogrammeerd. Deze tributeband staat onder leiding van Alexander Broussard, die in het verleden meewerkte aan Crazy Pianos en de shows van Najib Amhali. In het SBS6-programma The Tribute: Battle of the bands kreeg zijn band het rapportcijfer 9 van zowel de jury als het publiek.

Over FG Groep

FG-Groep is de gemeenschappelijke noemer voor een ambitieuze groep bedrijven in onder meer de sanitair- en keukenbranche. Naast merkformules Keukenstunter, Meubel-sale en Sanistunter maken Sanisale, Keukensale, Sani-Dump en Küchen-Dump onderdeel uit van het moederbedrijf. Het franchisebedrijf bestaat uit bijna 170 vestigingen in Nederland, België en op Curaçao. Daarnaast heeft FG-Groep een vastgoedtak en een evenemententak. Het bedrijf is sinds oktober 2020 gevestigd in de voormalige poptempel van Heerhugowaard op het strand van Luna.