ALKMAAR - Singer-songwriter MEAU staat met 'Dat Heb Jij Gedaan' momenteel op nummer 1 in de Top 40, is geboekt voor Pinkpop en mag nu ook haar eerste clubtour langs de grote zalen aan dit lijstje toevoegen. Op 4 november is ze te zien in Podium Victorie. De voorverkoop begint op 19 januari om 10:00.


Op jonge leeftijd volgde Meau al zang- en pianolessen en het is dan ook niet verassend dat ze de muziekopleiding aan de Herman Brood Academie is gaan volgen. Tijdens de eerste lockdown is ze zich volledig gaan richten op het schrijven van Nederlandstalige teksten en het produceren van haar eigen muziek. Ze maakt kleine, pure liedjes over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Haar warme stem en dromerige koortjes landen daar waar akoestische instrumenten en elektronische geluiden samenkomen.

Na de Popronde in 2021 was ze al geboekt al voorprogramma van Suzan & Freek. Inmiddels staat ze met 'Dat Heb Jij Gedaan' op nummer 1 in de Nederlandse top 40, nummer 2 in de Belgische UltraTop en is ze een graag geziene gast bij Metropole orkest, The Streamers en vele TV en radioprogramma’s. Later dit jaar schittert de zangeres op Pinkpop en daar kan nu een eigen clubtour langs de grote zalen aan worden toegevoegd.

Het concert vindt plaats op 4 november. Tickets kosten €18,- en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op podiumvictorie.nl.