ZUID-SCHARWOUDE - De kermis staat bijna voor de deur en bij De Roode Leeuw word het weer 1 groot feest. Het programma in het biercafé is als volgt.

Op zondag 16-9-2018 komen Marcel De Rooij en Deff Rhymz er samen een groot feest van maken, lekker schudden met je billen en nog meer knallers van hits zullen voorbij vliegen.

Maandag 17-9-2018 komen Peter Beense, Robbert van der Steenhove, Henk Naber, Lyanda en Beatz en Bartenders er een onvergetelijke maandag van maken. Alle meezinger zowel Nederlandstalig als Engelstalige feestnummers schieten om je oren. Probeer deze dag maar is stil te blijven staan.

Dinsdag 18-9-2018 gaat de boeken in als Denderende Dinsdag. De Hijgende Herten trappen om 11.00 uur af, en daarna volgt er een programma om je vingers bij af te likken. Wat te denken van John West, Special Tina Turner Act, Robbert van der Steenhove, Henk Naber, Lyanda, Anita Meijer en als afsluiter Coverband The Hits. Deze Coverband met Langedijker Roets timmert lekker aan de weg en hebben al op het Koningsplein in Broek op Langedijk bewezen dat ze het dak eraf spelen.

Voor alle dagen geldt in het Biercafé 18+