ALKMAAR - Komende vrijdag 19 oktober staat Michelle David & The Gospel Sessions weer in Podium Victorie. De inmiddels 52-jarige gospel-diva uit Winston-Salem (USA), ondertussen woonachtig in Amsterdam, staat garant voor een spectaculaire show zoals zij eerder ook liet zien op o.a. het North Sea Jazz Festival en Pinkpop. Voor wie er vrijdag nog bij wilt zijn kan dat nog want er zijn nog kaarten, maar wees wel op tijd.

‘’Music that feeds the heart and soothes the soul’’, dat is waar het om draait bij Michelle David & The Gospel Sessions. Met het nieuwe album Vol. 3 op zak komen ze terug naar Alkmaar. Bij de eerste albums Vol. 1 en 2 maakte de band een reis op zoek naar de wortels van de muziek waar ze van houden. Met het nieuwe album hebben ze dit gevonden, zowel live als in de studio. Het is hun eigen interpretatie van Gospel, gewikkeld in een dekentje van Soul, Blues, Jazz en Afrobeat.

Het nieuwe album Vol. 3 is het meest persoonlijke album tot nu toe en staat voor kracht en hoop. 2017 was een moeilijk jaar voor zangeres Michelle David, ze verloor enkele van haar dierbaren, waaronder haar moeder. Muziek sleepte haar hier doorheen en gaf haar de kracht om door te gaan. De boodschap van hoop en kracht is ook duidelijk terug te horen op dit album. Ze is klaar om de rest van de wereld te veroveren met dit album. Zoals Michelle David zelf roept: “And that’s what we want to do all over the globe” “World, get ready to be GOSPELIZED”!

Tickets