OUDKARSPEL - Ook dit jaar vindt bij Speelpark deSwaan in Langedijk weer een fantastisch zomervakantie evenement plaats voor jong en oud. De Midzomerfair Langedijk wordt gehouden op zaterdag 27 juli & zondag 28 juli van 11.00 tot 20.00 uur. Geniet met het hele gezin van een heerlijke dag uit, waar van alles te beleven valt!

Speelpark deSwaan staat garant voor volop klim- en klauterplezier voor de kinderen. Daarnaast diverse Foodtrucks & kermisattracties, je kunt er boogschieten, voetbalgolf spelen, op de foto met een roofvogel, kijkje nemen bij de oude tractoren, laten verrassen door de straatgoochelaar, Jeu de Boulen leren, racen in de botsauto’s en nog veel meer……

Op de gezellige en zeer uitgebreide braderie vind je een scala aan marktkramen waar o.a. brocante, antiek, sieraden, accessoires, speelgoed, kunst en de heerlijkste streekproducten worden verkocht.

Na al die inspanning is het extra genieten van een heerlijk ijsje, zoete suikerspin, oliebollen, poffertjes, lekker broodje of grote zak vers gesneden friet. Er zijn voldoende eet- en drinktentjes op het terrein aanwezig.

Kijk hier voor meer info.