LANGEDIJK - Waar 400 jaar geleden De Roode Leeuw te Zuid-Scharwoude fungeerde als herberg, is het vandaag de dag een multifunctioneel horecabedrijf waar de gasten nog steeds massaal naar het café komen voor het hebben van een gezellige, sfeervolle avond, met nog steeds de prachtige monumentale gevel, maar waar het overnachten achterwege blijft.

Daarbij is in de afgelopen paar jaar zowel het interieur als het exterieur stevig onder handen genomen. Dat tot resultaat hebbende dat de verschillende zalen optimaal verzorgd zijn. Ieder met haar eigen functie en eigen toegang, maar allemaal met dezelfde warme sfeer en de perfecte ambiance.

Op maandag en donderdag hebben we wat nieuws in De Roode Leeuw. Elke Maandag serveren we heerlijke mosselen en elke donderdag een hele kip met een goed glas Heineken bier. Zowel voor een pannetje mosselen als een hele kip betaal je € 12,50; dit is inclusief 1 drankje.

Heineken bier is aan het assortiment bieren toegevoegd, wij vinden dat een Heineken biertje niet meer kan ontbreken in ons café, want de vraag erna word steeds groter.

Wilt u reserveren voor Mosselen-Maandag of Kip-Donderdag dat kan via info@roodeleeuw.nl of via 0226-701526.

Onze keuken is geopend op:

Maandag van 17.00 tot 21.00 uur;

Donderdag tot en met zondag van 10.00 tot 21.00 uur.

Het Biercafé is 7 dagen per week geopend.