AMSTERDAM - Wilt u swingen op de Chaka Khan en Stevie Wonder ritmes, afgewisseld met de charmes van Funk& Soul en eigen geluiden? De 7-koppige band MR Magic brengt deze combinatie op 17 maart naar poppodium B3 in Sint Pancras!

De drummer en de toetsenist zetten de toon waarna het geheel wordt aangevuld door de onmisbare lage tonen van de bas, gitaar en funky saxofoon. Al sinds enkele jaren speelt deze formatie samen in de sfeer van een jazz/funk band. Het repertoire is in het afgelopen jaar verder ontwikkeld naar een diversiteit van zowel bekende als minder bekende nummers, elk met een uniek arrangement. Het gevoel wordt in de nummers verder naar voren gebracht door de zangeressen met ieder een eigen unieke sound en een mannelijke vocalist als zanger als woordenkunstenaar door zijn raps en pakkende teksten.

Tijdens het optreden wordt naast bekende nummers een uitstap gemaakt naar 'nieuw en eigen werk': N.O.T.E. is een formatie ontstaan vanuit de 3 vocalisten, die begeleidt worden door de muzikanten van MR Magic. De invloeden van Mr Magic en N.O.T.E brengen een eigentijds geluid dat doorklinkt en u zal bijblijven!

Datum: 17 maart, Tijd 17.00 uur, Locatie B3, Beverplein 3 1834 GS Sint-Pancras