ALKMAAR - Hij komt... hij komt eraan! Op 11 mei komt Dries met een spetterende show naar Victorie. Van de Jordanese smartlap tot swingende soulmedleys, alles komt aan bod. Dus fix een feestoutfit en scoor die tickets.

JA JA, IK KOM....

Eerder verraste Dries Roelvink vriend en vijand met een optreden in de beroemdste poptempel van Amsterdam. Paradiso werd voor één keer omgetoverd tot een tot de nok toe uitverkocht ‘Paradriso’. Van Jordanese smartlap, eigen repertoire, meezingers en Hazes tot aan Tom Jones, soulmedleys, David Bowie en Rolling Stones, alles wat Dries gedurende zijn carrière inspireerde komt in een fantastische avond aan bod. Publiek en zanger genieten met volle teugen. De avond vliegt voorbij en de energie en het enthousiasme die de show bij de opgetogen Roelvink losmaakt ontlokt hem de uitspraak: wow, dit is wat anders dan Carré, Gaypride of een studentenhuis, dit is verslavend, ik wil op tour!

Maak je daarom op voor een avond onvervalste Roelvink glamour: doe een ticket in je pocket, fix een feestoutfit, schraap je meezingkeeltje en begin met: Ja ja ik kom....

IK KOM ER AAN!

De online ticketverkoop is reeds van start gegaan.