ALKMAAR - Op 04 april komt de Nederlandse band MY BABY naar Victorie. Het Nederlands/Nieuw-Zeelandse trio kondigde gisteravond een nieuwe clubtour aan bij De Wereld Draait Door.

MY BABY
My Baby bestaat uit de Nederlandse broer en zus Joost en Cato van Dyk, en gitarist Daniel Johnston uit Nieuw-Zeeland. De band veroverde de wereld met zijn psychedelische, shamanistische, hypnotiserende dance blues. Zelf omschrijft My Baby zich als: ''Deltra trance Louisiana dub indie funk''. Het trio stond in het voorprogramma van Seasick Steve waaruit een reeks van uitverkochte solo-shows volgde en de band in no-time uitgroeide tot band met indrukwekkende status zowel nationaal als internationaal.

MY BABY stond eerder op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Glastonbury, won een Edison en toerde door Oost-Europa, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Op 04 november 2019 staat de band in de Kornuit zaal van poppodium Victorie.

NIEUW ALBUM
Met het nieuwe album MOUNAIKI verteld de band een nieuw verhaal en zijn de drie niet bang om zelf te veranderen en de muzikale wereld om hen heen te veranderen. Wie MY BABY ooit live heeft gezien kent de rituele vibe die er heerst, die tot unieke en magische concerten leidt.

Voor meer info en tickets: podiumvictorie.nl