LANGEDIJK - De warmste dag van het jaar tot nu toe wordt nog een beetje heter, want we hebben een aantal toffe nieuwe namen voor Indian Summer Festival voor je. En als we dan toch bezig zijn, droppen we gelijk ook de timetable. Komen ze:

Nick & Simon
Dit Volendamse duo speelt inmiddels al jaren mee in de top van de Nederlandse popmuziek. Nick & Simon zijn van jongens mannen geworden, mannen die met praktisch elke single die ze uitbrengen in de hitlijsten belanden. Wie kan hun hits als Pak Maar M’n Hand, Rosanne en Kijk Omhoog niet woord voor woord meezingen? Het werd duidelijk tijd dat Noord-Hollands trots Nick & Simon eens op Indian Summer Festival staan, en dit jaar is het eindelijk zo ver!

ANBU
Hoi, aangenaam! Deze gang uit Het Zonnige Zuiden heeft z’n barkie op zak en is al helemaal glo’d up voor hun optreden op Indian Summer Festival. Ze produceren hun eigen muziek, schieten hun eigen clips, maken zelfs hun eigen kleding en overal waar ze komen is er turn up in overvloed. Waar staan ze beter dan op de Turn Up Stage op Indian Summer Festival? Dat dachten wij ook.

Supergaande MC’s
Nesim El Ahmadi & Quentin Correia zijn Supergaande: op YouTube ken je ze van o.a. ‘Accepteer de Punchline’ en ‘Foute Matties’, waarmee ze binnen anderhalf jaar ruim 400.000 abonnees binnenhaalden (nog los van hun eigen kanalen!). Ook als DJ’s laten ze overal hun skills zien in de clubs en op de festivals. Als MC’s hebben ze solo én als duo succes, vandaar dat we ze vroegen om op zaterdag die Turn Up Stage maar eens extra up te turnen als hosts!

Nick & Simon vervangen Dotan, die al zijn optredens de komende tijd heeft geannuleerd. Ook Josylvio kan er helaas niet bij zijn, ANBU komt in dit geval to the rescue!

De timetables voor de Main Stage, de Turn Up Stage en Barbapapa The Vintage 80's / 90's / 00's kun je HIER downloaden, veel plezier ermee!

Gratis kaarten!
Hadden we je al verteld dat je gratis kaarten kunt verdienen? Nee? Nou, laten we dat dan nu doen. Het werkt als volgt: via ambassadeursplatform Verve kun jij tickets aan je vrienden verkopen en op die manier je eigen ticket terugverdienen! Je kunt de punten die je verdient ook inzetten voor andere gave beloningen. Meld je aan als ambassadeur via deze link en verdien bijvoorbeeld een dj-set van 30 minuten voor jou en je vrienden, een bierfiets inclusief bier of *tromgeroffel* een hoogstpersoonlijke Dixi die het hele festival alleen voor jou toegankelijk is!


Ticketprijzen en camping
Tickets zijn te koop via IndianSummerFestival.nl, Eventim en alle Primera-winkels. Had je de voordelige groepstickets voor weekendbezoekers al gezien? Koop je 10 weekendtickets, dan krijg je er twee weekendtickets gratis bij. Dat is bijna 10 euro korting per ticket! Er is maar een beperkt aantal van deze groepstickets beschikbaar, dus wees er snel bij! Groepstickets zijn er alleen voor de weekendtickets (zowel met als zonder camping) en niet voor dagtickets.

Geen zin om een tent mee te slepen naar Indian Summer? We verkopen voordelige en comfortabele Festipi's, Kartenten en groepstenten op onze site. Check alle opties HIER.

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.

Tot 29 en 30 juni in Langedijk!