ALKMAAR - Podium Victorie kondigt concerten aan van dé Bob Marley tribute van ons land Rootsriders, nieuwe Nederpopband Hartman en Journey coverband extraordinaire Another Journey.

HARTMAN 03 JANUARI
2019! Een nieuw jaar met nieuwe namen. Hartman is er zo een. Zij trappen het jaar af met hun eerste eigen headliner show. Hartman is een Nederpopband uit Noord-Holland. Geïnspireerd door bands als Doe Maar en Toontje Lager, maar met een eigen unieke sound met catchy, dansbare songs.

ANOTHER JOURNEY 24 FEBRUARI
Journey speelde in 1979 voor het laatst in Nederland met Steve Perry on vocals en Steve Smith on drums. Another Journey wil de line-up van die tijd doen herleven. Als toegewijde Journey-devoten zullen zij de klassiekers van weleer ten gehore brengen.

ROOTSRIDERS 22 MAART
Rootsriders, Europa’s beste Bob Marley tribute, keert dit voorjaar terug met de nieuwe show LEGEND35: een hommage aan LEGEND, het beroemde verzamelalbum dat 3 jaar na de dood van de King Of Reggae werd uitgebracht. Vele klassiekers zijn op dit album terug te vinden, van de maatschappijkritische protestsongs als ‘I Shot The Sheriff’, ‘Get Up Stand Up’, een spiritual als ‘Redemption Song’ tot zijn vrolijke en meer feestelijke nummers als ‘Stir It Up’, ‘Three Little Birds’ en ‘Could You Be Loved’ (en nog heel veel moois ertussenin).

HIGHLIGHTS 2019 IN VICTORIE

19 JAN VIVE LA FÊTE
25 JAN THIS IS JACKSON’S THRILLER
02 MRT DOUWE BOB
04 APR MY BABY
08 JUN KRS-ONE
21 JUN SISTER SLEDGE

Meer informatie vind je op podiumvictorie.nl