LANGEDIJK - Nog één dag en dan is het eindelijk zover: Indian Summer 2018! Hieronder vind je de laatste 10 belangrijke dingen voor je vertrekt. Stuur deze mail vooral door naar al je vrienden die ook gaan!

1. Tijden
Het festivalterrein gaat vrijdag 29 juni om 16:00 uur open en op zaterdag 30 juni om 12:00 uur. Op beide dagen stoppen we om 00:00 uur. De camping opent vrijdag om 12:00 uur en sluit zondagochtend om 12:00 uur.

Wil je weten wanneer Guus Meeuwis, De Jeugd van Tegenwoordig, Nick & Simon, Sam Feldt, DI-RECT, Broederliefde en al die andere artiesten op het podium staan?

2. Camping
Ben je van plan om op onze gezellige festivalcamping te overnachten? Goed idee! De camping ligt direct naast het festivalterrein, er is ruim voldoende kampeergelegenheid en je vindt er goede sanitaire voorzieningen én catering. Het is daarnaast ook mogelijk om met je camper/caravan te overnachten, hiervoor moet je wel een speciaal camper/caravan ticket aanschaffen.

Geen zin om zelf te sjouwen met je kampeerspullen? Geen probleem! We hebben op de camping dit jaar ook luxueuze kampeeropties, zoals KarTenten en Festipi's!

3. Munten
Op Indian Summer 2018 betaal je met muntjes. Deze muntjes kun je met zowel pin als cash op het festivalterrein aanschaffen. Op de camping betaal je met muntjes en deze zijn dit jaar tevens verkrijgbaar bij de muntenautomaat. Muntjes zijn op beide dagen tot 23:00 uur om te wisselen voor geld op het festivalterrein.

4. Lockers en telefoonopladers
Lockers vind je op het festivalterrein, direct na binnenkomst aan je rechterhand en zijn te huur vanaf €7,50 per dag. Telefoonopladers zijn te koop bij de infobalie op het festivalterrein en kosten €4,- euro (excl. €16,- borg). Je kunt ook eventueel gelijk voor het gehele festivalweekend telefoonladers krijgen, zo ben je altijd bereikbaar! Voor €6,50 krijg je twee powerbanks (excl. €16,- borg). Let op: de telefoonladers zijn alleen in te leveren bij de infobalie op het festivalterrein.

5. Pendelbussen
Vanaf station Alkmaar rijden er pendelbussen naar het festivalterrein. Een rit duurt ongeveer 30 minuten. Op vrijdag en zaterdag rijden tussen 12:00 uur en 01:30 uur de bussen af en aan. Zondag rijden er pendelbussen tussen 09:00 en 12:30 uur voor de campingbezoekers. Een retourtje kost €7,50, dit bedrag betaal je cash bij de buschauffeur.

6. Route en parkeren
Naast het openbaar vervoer, kun je dit jaar ook met de auto naar Indian Summer Festival komen. Probeer wel zoveel mogelijk te carpoolen, dat scheelt benzinekosten én spaart bovenal het milieu. Of nog beter; kom gewoon lekker op de fiets!

Een parkeerkaart voor je auto kost in de voorverkoop €10 (inclusief servicekosten), een parkeerkaart kost aan de deur €15. Parkeerkaarten zijn zowel aan de deur (alleen cash!) als online (tijdens het bestellen van je festivalticket) verkrijgbaar. Voor de volledige routebeschrijving voor op de fiets/auto kun je terecht in onze FAQ onder het kopje 'Vervoer'

7. De Jongens Van Het Feest
Dit jaar zijn De Jongens Van Het Feest ook weer van de partij. Het gehele weekend zullen zij je meenemen in hun oase van gekkigheid, verkleedpartijtjes en nog veel meer.

8. Bekerstreet
Net als de afgelopen jaren is Bekerstreet weer aanwezig op Indian Summer! Lever 30 lege bekers in bij één van de Bekerstreet inleverpunten en ontvang één consumptiemuntje voor een nieuw drankje. De ingenomen bekers worden na afloop volledig gecomposteerd.

9. Food programma
Niet alleen komen de beste artiesten naar Indian Summer, ook onze food line-up is weer finger licking tasty! Zo kun je voor de heerlijkste frietjes terecht bij Friethoes, bij Wood Pizza & Grill stil je je trek met pizza en haal je bij Vietnamama weer overheerlijke Vietnamese snacks. Voor de verkoeling tijdens je festivalweekend kun je terecht bij de Swirl-stand van OLA. Op de camping serveert Houben Worstenbrood net als vorig jaar het beste anti-kater ontbijt. Ben je veganistisch/vegetarisch? Don't worry, er zijn zat opties op het veld te verkrijgen. Smakelijk!

10. Playlist
Alvast in de stemming komen voor Indian Summer, artiesten ontdekken die je nog niet kent of songs uit je hoofd leren voor het komend weekend?

Nog geen tickets? Bestel ze nu!
Weekendtickets kosten €65, dagtickets voor vrijdag €45, dagtickets voor zaterdag €50 en een weekendticket incl. camping €85 (alle prijzen incl. servicekosten). Aan de deur kosten alle tickets €5 extra. Tickets koop je in de voorverkoop via IndianSummerFestival.nl of bij een Primera-winkel.