ALKMAAR - Net als de voorgaande edities wordt ook dit jaar de Noorderkade/Ringersplein omgetoverd tot een waar foodparadijs voor de echte lekkerbek. Naast een handvol foodtrucks die al vanaf de eerste editie deelnemen aan Alkmaar SMULT zorgen wij ook dit jaar weer voor een diversiteit aan foodtrucks met hun gerechten van over de hele wereld. Surinaams, Aziatisch, Zuid – Amerikaans of oer Hollands, alles komt voorbij op Alkmaar SMULT.

Zo zal dit jaar ook voor het eerst het grootste mobiele spit van Europa naar Alkmaar komen wat garant staat voor veel bekijks en spektakel.

Met 3 genomineerden voor de 24Kitchen “beste foodtruck award” van 2018 blijkt dat de ondernemers van de foodtrucks het ook leuk vinden om deel te nemen aan Alkmaar SMULT. Met ruim 20.000 bezoekers verdeeld over 3 dagen behoren zij tot één van de best bezochte foodtruck festivals van Nederland.

Naast al deze lekkere gerechten hoort natuurlijk ook een drankje. Vanwege het succes van de Leffe truck vorig jaar zal ook dit jaar deze prachtige “rijdende” bar aanwezig zijn. Gaat u voor een Leffe Blond of Leffe Bruin van de tap of kiest u voor een Royale Whitbread Golding, Royale Cascade IPA of de Leffe Ruby uit de fles, voldoende aanbod voor iedereen die van “speciaal” bieren houdt!

En vergeet u ook de heerlijke sangria niet van de sangriabar of de wijnstand van “Wijn van Daan” die u vertelt over zijn heerlijke biologische wijnen.

Vanaf het eerste uur zijn Kiddies en Kosteluk betrokken bij Alkmaar SMULT. Iedere dag van 13:00 uur tot 19:00 uur zorgen Kiddies (kinderdagverblijf en BSO) en Kosteluk, voorheen de Woudhoeve in Egmond aan de Hoef, er samen voor dat de kleinste onder ons vermaakt worden terwijl u kunt genieten van al het lekkers wat Alkmaar SMULT te bieden heeft.

Dus kom 20, 21 & 22 juli naar Alkmaar SMULT en geniet alleen, met ze twee of het hele gezin van het leukste foodtruck festival van Alkmaar en omstreken. Iedere dag geopend van 13:00 uur tot 23:30 uur. Tot Alkmaar SMULT!