LANGEDIJK - Noord-Scharwoude, 15 maart 2020 staat in ieders geheugen gegrift… De horeca moest dicht en wel binnen een half uur.Wat een vreselijke tijd hebben we allemaal meegemaakt; Geen gezellig borreltje meer doen, niet meer bij elkaar langs gaan, regeltjes die niet overal begrepen werden, omdat ze in verschillende plaatsen anders waren..

'Maar de 10 weken zijn eindelijk voorbij en we mochten weer open! Op 1 juni 2020 mochten we weer, met bepaalde regels, open. Dit was een verademing! We mochten onze gasten weer ontvangen! Plus het was prachtig weer, waardoor we beide terrassen mochten openen. Een geweldige dag op deze 2e pinksterdag!

Nu zijn we alweer langer dan een maand open en nu wordt het toch weer tijd om de regelmaat terug te laten keren. Bij Partycentrum Concordia betekent dit, dat we weer live muziek gaan neerzetten in ons voorcafé.'

De 1e band komt op 18 juli en is “Sweet Mary Jane”. Een geweldige lokale band die prachtige blues-rock muziek brengt. De aanvang is ca 21:00 uur.

Op zondag 19 juli gaat men bij Concordia vanaf 13.30 uur live de Formule 1 vertonen op het grote scherm. De race begint om 15:00 uur.“Barney Willemse” zal na de race gaan optreden met zijn prachtige country muziek. Barney zal rond 17:00/17:30 uur starten.

'Hierbij moeten wij natuurlijk ook de regels van het RIVM gaan volgen, dus zorg dat je afstand houdt. Bij binnenkomst staat er een tafeltje met antibacteriële gel. Hiermee kan je je handen insmeren. Ga niet zingen en dansen. Blijf op je plek zitten. Wij komen aan je tafel om uw bestelling op te nemen en langs te brengen. Natuurlijk mag u gebruik maken van het toilet, maar houdt daar ook afstand.

Wij hopen natuurlijk op een gezellig weekend en kijken met smart uit naar deze optredens.'

Partycentrum Concordia