ALKMAAR - Podium Victorie mag in 2020 twee mooie Nederlandse acts aan het programma toevoegen. Het populaire Nederlandse popduo Suzan & Freek brak definitief door met de megahit ‘Als het Avond is’. Deze maand verscheen het langverwachte debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’. Singer-songwriter Ruben Annink was dit seizoen te zien bij het televisieprogramma ‘Beste Zangers’ en verovert inmiddels de harten van heel Nederland met zijn eerlijke Nederpop.

Suzan & Freek
Onder de noemer ‘De Minuut’ plaatsten Suzan & Freek filmpjes op Facebook waarin eigen versies van bekende hits worden gespeeld. Al snel ontstond een enorme fanbasis. Debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles. Het eerste eigen nummer nestelt zich langzaam maar zeker in de harten van de luisteraars, stijgt naar de nummer 1 positie in de Top 40 en is inmiddels een ware Nederpopklassieker. Deze maand verscheen hun eerste album ‘Gedeeld Door Ons’. Een divers album met 10 prachtige eigen nummers.
Uiteraard ontbreken de hits ‘Als Het Avond Is’ en ‘Blauwe Dag’ niet.

Het concert van Suzan & Freek vindt plaats op donderdag 16 april. Tickets voor deze avond kosten €19,10 en zijn te bestellen via de website www.podiumvictorie.nl. Ticketlink: http://bit.ly/SuzanFreekVictorie

Ruben Annink
Ruben Annink was onlangs te zien in het populaire televisie programma 'Beste Zangers' en reeds op zijn zeventiende stond hij al in de finale van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. haalde hij de finale van 'De beste singer-songwriter'. Annink heeft in de afgelopen jaren zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda & De Munnink, Marco Borsato, BLØF en Guus Meeuwis. De Haarlemse zanger - die zijn carrière als straatmuzikant begon - is op zijn 15e ontdekt door Ali B, waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Inmiddels heeft de zanger afscheid genomen van de urban muziek en zijn eigen sound en stem ontwikkeld. Deze mooie ontwikkeling is duidelijk te horen op zijn laatste EP ‘Helderzien’.

Het concert van Ruben Annink vindt plaats op vrijdag 6 maart. Tickets voor deze avond kosten €15,50 en zijn te bestellen via de website www.podiumvictorie.nl. Ticketlink: http://bit.ly/RubenAnninkVictorie

Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00
www.podiumvictorie.nl