HEERHUGOWAARD - Zaterdag 24 november gaat RELOADAD traditioneel weer een feestje maken met de Winterkermis. Er is een fantastische line-up: DJ GI-J, Team Rush Hour, Sweat Le Freak en Dj Anovic, tevens Danceblocks, Sexy Dance Girls and more. De Earlybird Tickets van 5,- euro zijn uitverkocht. Regular Tickets voor 7,50,- euro verkrijgbaar bij Cafe Marlene en via www.dancingmarlene.nl.

Team Rush Hour
Sinds 2010 timmeren de broers Branko en Omar hard aan de weg onder hun alter ego Team Rush Hour. Met een unieke mix van Moombahton, Trap, House en Urban wisten deze heren zich op vele line-ups in o.a. Argentinië, Zweden, Oostenrijk, Spanje, Duitsland, Indonesië en natuurlijk Nederland te werpen. Team Rush Hour boeken belooft Rush Hour on the dance floor! Naast alle optredens zitten de broers ook dagelijks in de studio. Met meer dan een miljoen plays op hun soundcloud, groeiende herkenning vanuit de scene én een hoop nieuwe muzikale bommen die snel het daglicht gaan zien beloofd 2017 een heel dik jaar te worden voor de broers. Blijf deze mannen in de gaten houden….

Sweet Le Freak
Als je nog niet van Sweet Le Freak houdt, ga je dat doen als je op de dansvloer staat en hij het nummer draait dat jij precies op dat moment wilde horen. Want dankzij jarenlang tot in de kleine uurtjes in clubs te hebben gedraaid, weet hij waarmee je dames pleast en waarop heren lekker gaan. Deze man voelt de vibe van zijn publiek als geen ander aan.Met Sweet Le Freak – geboren als Jurriaan Walters – in de line-up wordt het feest. Sowieso. 'Sweet' omdat deze sympatico-boy een gouden (vrouwen)hart heeft en 'Le Freak' vanwege het rauwe randje aan zijn sets. Naast nummers van alle tijden die je met met ziel en zaligheid kunt meezingen, experimenteert Jur met gekke mixen, geluidseffecten en eigen nummers; van house tot hiphop. Zijn energie dringt door tot de kern van zijn publiek op feestjes. Die haalt hij – naast uit een topfit lijf – vooral uit zijn pure, oprechte liefde voor muziek. Hij speelt piano, synthesizer, componeert en rondde zijn studie Electronic Engineering af. Zeven jaar geleden begon hij met het draaien van nineties-hits en het organiseren van feesten rondom dat genre. Maar: inmiddels is zijn oeuvre gemoderniseerd, uitgebreid en veel meer dan dat. 00's, hiphop, house, club, R&B: Sweet Le Freak is met zijn sets niet meer weg te denken uit de Noord-Hollandse uitgaansscene en laat elk weekend meerdere clubs, kroegen, poppodia en festivals zonder dak en afgebroken achter elkaar door.

DJ GI-J is onze huis-dj van RELOADAD die staat voor feest.
Dj Anovic is een groot talent die de dansvloer helemaal uit zijn dak zal laten gaan, 100% feestgarantie..

Earlybird Tickets 5,= euro UITVERKOCHT.
Regular Tickets 7,50 euro
Deur Tickets 10,= euro


Huisregels Marlene
In Marlene mag je niet roken (behalve in het rookhok) en niet drinken onder de 18.jaar. Doe je dat wel volgt er een sanctie !!Mocht de handhaver van de gemeente binnen zijn riskeer je een boete van 45,= euro tot 90,= euro ex administratie kosten.
GEEN 18 jaar GEEN Drank, ID Verplicht !!

www.dancingmarlene.nl