LANGEDIJK - De Roode Leeuw pakt ook dit jaar lekker uit in het Biercafé maar de line up in het Danscafé mag er zeker ook zijn.

Zondag gaan de mannen van Doe Eens Urban helemaal los op de lekkerste urban nummertjes. Met namen als Deu Soundsystem, A.S.S., Janasty, Spitfire, Raynor Bruges, Fano, Dirtybeatsz en ChildsPlay weet je zeker dat je met je billen te schudden staat.

De Maandag hosten de heren van Boeie Het Is Toch Vakantie fissa de zaal en na afgelopen jaren weet je dat je er dit jaar zeker weer bij moet zijn, want het wordt nog beter! DAVE ROELVINK, Dirtybeatsz, Johnny Black, Donagrandi, Sweet Le Freak, Damn Son, Primus, Siddy MC en nog veel meer lekkers komen de heetste en foutste plaatjes draaien.

En als je denkt dat het niet gekker kan, dan moet je dinsdag zeker even langs komen bij De Le Freak Show. Dinsdag ook wel denderende dinsdag genoemd, komen de volgende namen de kermis afknallen als een malle.

Sweet Le Freak, Darkraver, Make en Take, OJKB, Sebastiano, Rob Lee, DJ Jean en manny more gaan De Leeuw laten brullen.

Danscafé is alle dagen 16+

Het programma in het biercafé is als volgt.
Op zondag 16-9-2018 komen Marcel De Rooij en Deff Rhymz er samen een groot feest van maken, lekker schudden met je billen en nog meer knallers van hits zullen voorbij vliegen.
Maandag 17-9-2018 komen Peter Beense, Robbert van der Steenhove, Henk Naber, Lyanda en Beatz en Bartenders er een onvergetelijke maandag van maken. Alle meezinger zowel Nederlandstalig als Engelstalige feestnummers schieten om je oren. Probeer deze dag maar is stil te blijven staan.
Dinsdag 18-9-2018 gaat de boeken in als Denderende Dinsdag. De Hijgende Herten trappen om 11.00 uur af, en daarna volgt er een programma om je vingers bij af te likken. Wat te denken van John West, Special Tina Turner Act, Robbert van der Steenhove, Henk Naber, Lyanda, Anita Meijer en als afsluiter Coverband The Hits. Deze Coverband met Langedijker Roets timmert lekker aan de weg en hebben al op het Koningsplein in Broek op Langedijk bewezen dat ze het dak eraf spelen.

Voor alle dagen geldt in het Biercafé 18+

Kijk voor meer informatie op de website.