HEERHUGOWAARD - Onder de naam Route 65 organiseert Cool kunst en cultuur culturele activiteiten voor 65-plussers uit Heerhugowaard e.o.

Een aantal keer per seizoen worden koffieochtenden georganiseerd, waarop men kennis kan maken met andere bezoekers en Route 65. De eerstvolgende koffieochtend vindt plaats op donderdag 8 maart.

Koffieochtenden

Voor iedereen die kennis wil maken met Route 65 en andere bezoekers wil ontmoeten, organiseert Cool een aantal keer per seizoen koffieochtenden. Tijdens deze ochtenden kunt u, onder het genot van een kopje koffie of thee, herinneringen ophalen of genieten van prachtige live muziek. De eerstvolgende koffieochtenden vinden plaats op donderdag 8 maart, dinsdag 10 april en maandag 14 mei van 10.30 tot 11.30 uur in het café van Cool. De koffieochtenden zijn kosteloos en u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Deelnemen onder begeleiding

Wilt u graag deelnemen aan Route 65 en de koffieochtenden, maar is het voor u niet mogelijk om zelfstandig naar Cool te komen? Of bezoekt u de activiteiten het liefste samen met iemand anders? Stuur dan een mail naar route65plus@coolkunstencultuur.nl of bel 072 534 76 62 en vraag naar Sanne Smienk.