LANGEDIJK - Inmiddels is het een traditie geworden, de jaarlijkse feestavond van Stichting Team Langedijk. Op 16 maart a.s. is het weer zover en gaan we terug naar de jaren ’90 en maken we er een enorm feest van. We zijn superblij dat zowel .J Jacco Silver als zanger Henk Naber op zullen treden met de beste hits van toen.

Jacco Silver is een DJ en entertainer die de afgelopen jaren uitgebreide ervaring heeft opgedaan tijdens allerlei feesten. Met een allround muziekkeuze zorgt hij gegarandeerd voor een knallende avond. Jacco: “Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot mijn werk, en daar geniet ik elke keer weer intens van. Het leukste vind ik om alles uit een zaal mensen te halen wat er in zit zodat iedereen een topavond heeft!”

Henk Naber is een gezellige Noord-Hollandse zanger en een entertainer pur sang. Hij is onder andere lid van het duo ‘Dwars door midden’ en heeft een breed repertoire, maar met après ski en carnaval hits krijgt Henk de sfeer er altijd goed in. Henk: “ik ben er trots op dat ik deze avond mag optreden voor een Stichting die goede doelen ondersteunt waarin ik mij ook herken. Hoe mooi is het dat mensen samen komen om te feesten, swingen, zingen en bovenal te genieten van het leven terwijl tegelijkertijd ook aandacht is voor mensen voor wie dit niet meer zo vanzelfsprekend is. Dat maakt deze avond voor mij extra speciaal”.

Kortom, redenen genoeg om dit jaar ook naar De Roode Leeuw te komen. Vanaf 21.00 uur ben je met vrienden, familie en kennissen van harte welkom om met ons te feesten en te genieten! De opbrengst van de entree en garderobe en een percentage van de drankomzet gaat naar het goede doel. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.teamlangedijk.nl