LANGEDIJK - Dorpshuis De Geist heeft het afgelopen jaar flink aan de weg getimmerd, en heeft inmiddels weer een belangrijke positie ingenomen in de dorpskern van Sint Pancras. Na een grote verbouwing, herstel van achterstallig onderhoud en het werven van veel nieuwe vrijwilligers is het nu tijd voor een mooi feest.

Om die reden pakt De Geist dit jaar op koningsdag extra groots uit, en hoopt op een massale opkomst vanuit Sint Pancras en wijde omgeving.

Voor de koopjesjagers die naar de vrijmarkt gaan staat er al vanaf 8.00 uur ’s ochtends een koffie met oranje tompouce klaar. Verder bestaat het bomvolle programma uit een stoere karatedemonstratie en een goochelaar voor alle kinderen. Harmonievereniging Irene start met de eerste muzikale deuntjes. Het volume wordt vervolgens flink opgevoerd met een ronkende bas, beukende drums en roodgloeiende gitaar van Kubus and the Kingpings. Voor de enkeling die na dit optreden nog niet staat te swingen kan alsnog los gaan op nummers van Golden Earing, Joe Cocker of The Stones gespeeld door de legendarische Noordhollandse rockband The Sting.