SINT PANCRAS - Op zondagavond 15 december 2019 organiseert de Protestantse Gemeente te Sint Pancras voor de vijfde keer een speciale viering, een Top2000 dienst in Kerkelijk Centrum de Regenboog. Dit jaar verleent gastzangeres Jennifer Terwel met haar band muzikale medewerking aan deze viering.


Al een aantal jaar organiseert de Protestantse Gemeente te Sint Pancras een muziekavond in de maand dat NPO Radio2 de nieuwe lijst van de Top2000 uitzendt. Muziek verbindt, muziek inspireert en samen met de teksten vertellen ze ook over de trits geloof, hoop en liefde.

Voor de viering op 15 december zijn er liedjes gekozen die men mee kan zingen. De dienst verloopt op een iets andere wijze dan in voorgaande jaren. Door eerst enkele vragen te stellen en/of muziekfragmenten af te spelen, kan het publiek actief raden naar het te spelen nummer.

Na de dienst is er, onder het genot van een hapje en een drankje (tegen een kleine vergoeding), alle ruimte voor ontmoeting en gesprek bij de bar, terwijl er muziek uit de Top2000 gedraaid wordt.

De viering start om 19.00 uur. De toegang is gratis, er is wel een collecte.

Deze avond is voor jong en oud. Wees welkom!

Datum: Zondag 15 december 2019

Aanvang: 19.00 uur

Locatie: Kerkelijk Centrum de Regenboog

Adres: Bovenweg 91, Sint Pancras

Website: www.pgsp.nl