OUDKARSPEL - De gezelligheid staat weer voor de deur, de kermis in Oudkarspel is nog steeds zo'n gezellige dorpskermis, dat betekend dus vier dagen feest in 't Karrewiel. Jan en Ingrid hebben er weer van alles aan gedaan om er weer een mooi weekend van te maken en dat zal zeker lukken.


Wat staat er dit jaar allemaal op het programma tijdens de kermis?
Vrijdag 5 Juli (21.00 uur) komt Paul Vlaar naar 't Karrewiel. Overal waar Paul komt daar is het feest.
Zaterdag 6 Juli (21.00 uur) gaat de zanger Robbert v/d Steenhoven hier een feestje bouwen, Het repertoire wat Robbert doet is heel erg breed, Lekkere Engelse pop, Nederlandse meezingers, de beste rocknummers en ook nog de gezelligste feestmuziek en nog veel meer!

Vijfkamp
Zondagmiddag 7 Juli is het tijd voor de spectaculaire Vijfkamp, Vanaf 14.00 uur strijden er heel wat teams om de befaamde Karrewiel trofee.
De deelnemer krijgen weer 5 leuke onderdelen voor hun kiezen.

Het gebeurt allemaal op de dorpsstraat voor het café, dus kom allemaal kijken en mis niets van de spanning, de actie en de vele hilarische taferelen die de Vijfkamp op zal leveren. Dit geweldige dorpsevenement wordt mogelijk gemaakt door Westerbos automaten, Heineken, Frank Leenstra Timmerwerken, Doekes Agrarische Dienstverlening, ERS Party verhuur, BM bouw, Via Erwin Freek Hink De Hovenier en feestcafé 't karrewiel. De deelnemers dienen uiterlijk om 13.15 uur aanwezig te zijn.

Natuurlijk is er op de zondag (20.00 uur) ook livemuziek, De mafste feest DJ van Nederland komt naar ’t Karrewiel Feest DJ Maarten, dit wordt een avond met een hoop gekkigheid en heel veel gezelligheid!

De kermis wordt op maandag 8 Juli (21.00 uur) in stijl afgesloten met De Onex Man Piano Show Donald B, dit is echt een geweldige show! De One Man Piano Show staat garant voor een avond muzikaal entertainment. De show biedt één en al afwisseling. Jullie vragen en Donald speelt het! Van Hazes tot Queen, lekkere meezingers, populaire hit songs, party, Donald weet er iedere keer weer een groot feest van te maken.

Tijdens de kermis wordt er vier dagen geen entreegeld gevraagd, waar vind je dat nog tegenwoordig? Wij werken met de kermis met bandjes! Zonder legitimatie is GEEN toegang! Zoals je leest wordt het weer een dolle boel in feestcafé 't karrewiel, en Jan en Ingrid en de kermis crew wensen jullie dan ook een bar gezellige kermis toe.

't Karrewiel is te vinden aan de dorpsstraat 719 in Oudkarspel!!