OUDKARSPEL - De gezelligheid staat weer voor de deur , de kermis in Oudkarspel is nog steeds zo'n gezellige dorpskermis , dat betekend dus vier dagen feest in 't Karrewiel . Jan en Ingrid hebben er weer van alles aan gedaan om er weer een mooi weekend van te maken en dat zal zeker lukken.

Wat staat er dit jaar allemaal op het programma tijdens de kermis ?
Vrijdag 6 Juli ( 20.00 uur ) komt komt Paul Vlaar naar 't karrewiel . overal waar Paul komt daar is het feest . Zaterdag 7 Juli ( 20.00 uur ) komen er zelfs 2 zangers naar 't Karrewiel John De Bever en Jos Roozendaal , Nou wie kent John De Bever niet ? Hij zal vast zijn mega hit “ Jij krijg die lach niet van mijn gezicht “ ook wel zingen. Ook komt Jos Roozendaal deze avond zingen ! Deze zanger weet wel hoe hij een feessie moet bouwen met zijn gezellige repertoire dat bestaat uit Hollandse hits en Engelstalige feestnummers.

Vijfkamp
Zondagmiddag 8 Juli ( 13.00 uur ) is het tijd voor de spectaculaire vijfkamp , Vanaf 14.00 uur strijden er heel wat teams om de befaamde Karrewiel trofee de deelnemer krijgen weer 5 leuke onderdelen voor hun kiezen. Het gebeurt allemaal op de dorpsstraat voor het café , dus kom allemaal kijken en mis niets van de spanning , de actie en de vele hilarische taferelen die de vijfkamp op zal leveren . Dit geweldige dorpsevenement wordt mogelijk gemaakt door Westerbos automaten , Heineken , Frank Leenstra Timmerwerken, Doekes Agrarische Dienstverlening, ERS Party verhuur, BM bouw en feestcafé 't Karrewiel. De deelnemers dienen uiterlijk om 13.15 uur aanwezig te zijn.

Natuurlijk is er op de zondag ook live muziek , Zanger Robbert van der Steenhoven komt bij ons een feessie bouwen en dat kan deze zanger heel goed.

De kermis wordt op maandag 9 Juli (20.00 uur) in stijl afgesloten met een gala aan artiesten, zo komt Elvis Presley (Moos Glas) een optreden geven, komt Hannie Sakes langs met een hoop Amsterdamse humor en liedjes, Henk Naber is ook van de partij en dan is er ook een mystery guest. Deze avond is ook speciaal voor de oudere jongere onder ons. En we beginnen lekker op tijd!

Tijdens de kermis wordt er vier dagen geen entreegeld gevraagd, waar vind je dat nog tegenwoordig? Zoals je leest wordt het weer een dolle boel in feestcafé 't Karrewiel, en Jan en Ingrid en de kermis crew wensen jullie dan ook een bar gezellige kermis toe. 't Karrewiel is te vinden aan de dorpsstraat 719 in Oudkarspel !