ALKMAAR - “Noord-Holland voelt zo langzamerhand als thuis en daarom willen we onze EP Release ook híer graag houden.” Op zaterdag 23 februari lanceerde de band Vangrail hun nieuwe EP al in Leeuwarden, maar omdat Noord-Holland de afgelopen jaren steeds meer als thuis is gaan voelen komen de mannen voor hun tweede release party naar Victorie in Alkmaar. Op vrijdag 15 maart moet het daar gaan gebeuren, tickets voor de release party zijn te krijgen via www.vangrailmusic.nl/showcase.

Van Volendam tot Julianadorp en van Wognum tot Middenbeemster. De afgelopen vier jaar speelde de Fries-Groningse band wel meer dan 20 shows per jaar in Noord-Holland. “De shows hier geven ons altijd een goed gevoel. We willen graag wat terug doen voor het Noord-Hollandse publiek en houden de release party van onze EP daarom nu voor een tweede keer, maar dan hier in Alkmaar”, aldus zanger Raynaud Ritsma.

Het jaar 2018 stond voor Vangrail volledig in het teken van optreden en schrijven. Het schrijfwerk van de nieuwe EP is door de band voor het grootste gedeelte zelf gedaan. “De liefde, het land en de liefde vóór het land staan centraal op deze EP”, aldus Raynaud.

Maar er is meer. De band presenteert niet alleen hun kersverse EP, maar ze geven ook een preview van hun fonkelnieuwe show voor 2019. Een show met de gebruikelijke mix van covers en nieuw eigen werk.

Koop je tickets nu!
Op vrijdag 15 maart presenteert Vangrail hun nieuwe EP in Victorie te Alkmaar. Kaarten voor de shows zijn te krijgen via www.vangrailmusic.nl/showcase.