ALKMAAR - Op 25 mei viert Podium Victorie de eerste verjaardag van het nieuwe pand aan de Pettemerstraat. Wie jarig is deelt uit, dus gooit men de deuren open voor een gratis toegankelijk concert van Gallowstreet, om vervolgens dansend de nacht in te gaan.

Podium Victorie heeft in het eerste jaar een hoop te gekke acts op het podium mogen ontvangen. Van opkomend talent tot grote namen als Jett Rebel, Kim Wilde, De Staat en Ben Sims. Ook mocht men een flink aantal hele toffe danceconcepten hosten als Vunzige deuntjes en Kriss Kross.

Om het eerste jaar goed te vieren zijn de enfants terribles van de Nederlandse blaasmuziek, Gallowstreet uitgenodigd. Dit veelkoppige collectief speelde het afgelopen festivalseizoen al op Dour, North Sea Jazz Festival, Lowlands en Into the Great Wide Open. Gallowstreet weet waar het feest is en laat de menigte dansen. De sfeer die de band neerzet op festivals haalden ze naar de club met hun eigen avond Enter The Gallowstreet, waarvan de eerste twee edities uitverkocht waren.

Dit verjaardagsfeestje is gratis, maar vol is vol.
Je gratis ticket reserveren kan via de website van Podium Victorie.