LANGEDIJK - Zaterdag 16 november was Q-Music The party in Sporthal Geestmerambacht. Voor dit feest is vooraf veel promotie gemaakt op facebook maar ook door heel Langedijk heen. Het kon dan ook niemand zijn ontgaan, het feest was daarom ook helemaal uitverkocht.

Wij als Langedijkerdagblad waren hierbij en hebben de sfeer mogen proeven van dit feest! We hebben een aantal feestgangers de vraag gesteld wat ze ervan vonden en hieruit kwamen alleen maar lovende reacties eigenlijk.

“Een feest voor jong en oud, het is gewoon leuk om met je vrienden een gezellige avond te hebben met deze heerlijke meezingers” Dit is een van de reacties die wij kregen en zo kon je de avond ook zeker omschrijven. De hele avond waren er meezingers van “All I want for Christmas is you” van Mariah Carey tot “Pak maar mijn hand” van Nick en Simon. Er zat voor iedereen dus wel wat bij!

“Een goede avond uit met vrienden waar je ook veel oude bekenden tegen komt. Altijd gezellig!” Bij dit feest der herkenning vloog de avond voorbij. De catering van het feest verliep ook heel snel en soepel. De bar was groot genoeg en je hoefde niet super lang te wachten op je drankje.

Een zeer geslaagde avond voor P.E.D. Events dus. Wij kijken uit naar de volgende keer!