HEERHUGOWAARD - Bohemian Rhapsody is een compositie om je tanden in te zetten. Tijdens deze Vocal Special werkt het projectkoor toe naar twee concerten van dit uitzonderlijke muziekstuk waarbij motivatie, timing, intonatie, dynamiek, zuiverheid en uitspraak hoog in het vaandel staan. Het wereldberoemde stuk is weer helemaal terug na de gelijknamige docu-film over Queen van het afgelopen jaar. Veel koren bijten zich stuk door onderschatting of durven zich niet te branden aan deze fantastische compositie. Vocal Special neemt de uitdaging aan en keert het stuk binnenstebuiten in maar liefst 12 repetities.

Tussen januari en juli 2020 werken Jasper Teule (dirigent/arrangeur) en Sasja Dries (vocal coach/arrangeur) toe naar twee optredens op 1 en 2 juli in het mooiste Openluchttheater van Nederland: Caprera te Bloemendaal als onderdeel van het 25-jarig lustrumconcert van Vocal Playground.

De partijen kunnen thuis ingestudeerd worden met behulp van ingezongen mp3tjes waarna tijdens de repetities de punten op de i worden gezet. Er wordt niet met partituren gewerkt en het stuk wordt gaandeweg uit het hoofd gezongen. Wil jij graag uitgedaagd worden in zingen en ben je gemotiveerd om samen met een grote groep zangers en zangeressen aan Bohemian Rhapsody te werken, meld je dan aan voor de auditie's. Deze worden gehouden in de tweede en derde week van december. De repetities zijn op maandagavonden om de twee a drie weken van 20.30 uur - 22.00 uur. Locatie: J.C. het Kompleks, Beukenlaan 1a in Heerhugowaard.

Voor vragen en opgave voor de auditie: mail naar info@vocalplayground.nl