ZUID-SCHARWOUDE - Vokaal Kabaal is een energiek gemengd popkoor met ruim 65 enthousiaste zangers en zangeressen uit Castricum en omgeving. Op zondag 17 november treden ze om 15:00 op in de Kooger Kerk in Zuid-Scharwoude.

De eerste repetitie vond plaats op 27 april 1989. Onder leiding van artistiek leider, Rolien Eikelenboom, die in 2015 de Orde van Oranje-Nassau ontving voor haar brede muzikale betrokkenheid, brengt het vierstemmige koor op deze winterse dag in november een gevarieerd repertoire: recente popnummers, jazz, close harmony en songs van eigen bodem.

Vokaal Kabaal is in het rijke bezit van een eigen combo bestaande uit toetsen, drums, gitaar en basgitaar. Het koor verzorgt regelmatig optredens bij verschillende gelegenheden en op diverse locaties zoals op de Dam, op de Floriade en zijn menig keer te horen geweest op het jaarlijkse korenfestival in Paradiso te Amsterdam. Het koor heeft enkele succesvolle uitwisselingen met verschillende buitenlandse koren gehad. In Engeland met het koor Woven Chords en in Italie met het mannenkoor Monte Pizzo. In 2017 heeft Vokaal Kabaal een gezamenlijk concertoptreden gegeven in Castricum met het Vancouver Welsch Men’s Choir uit Canada.

Vokaal Kabaal is een hecht muzikaal geheel; sfeervol, verrassend en swingend.Veel arrangementen worden door Rolien Eikelenboom zelf geschreven: elk nummer heeft een eigen klank! Entree: € 12,50 graag vooraf reserveren via Sylviadebruijn@zonnet.nl
Meer informatie kunt u vinden op www.vokaalkabaal.nl