OUDKARSPEL - In de laatste week van het jaar is er weer genoeg te doen in het altijd gezellige café 't Karrewiel. Op het programma staat een biljarttoernooi, eindjaarsquiz en live muziek staan er op het programma.

Kerst
Tijdens de 1ste kerstdag is er bij 't Karrewiel livemuziek van Robbert van der Steenhoven waardoor het ongetwijfeld een groot feest wordt, tijdens deze feestdag zijn ze geopend van 22:00 uur en is er nog geen eindtijd. Op 2de kerstdag zijn ze vanaf 20:00 uur open.

10 over rood Biljarttoernooi
Op zondag 23 december is het weer tijd voor het jaarlijkse 10 over rood biljarttoernooi om 15:00 uur, de inschrijving voor dit toernooi is gratis en kan via het tel. 0226-312868. als u zich wilt opgeven doe dit dan op tijd want bij de vorige editie was er veel animo.

Einde jaars bal
Op vrijdag 28 december om 20:00 uur is het het laatste vrijdag van het jaar en dat wordt gevierd samen met optredens van Paul Vlaar. Paul is een maandelijks terugkerende act bij 't Karrewiel en zal optreden met Nederlands hits, Engelse feestnummers en verzoek nummers. Wees op tijd want de deuren sluiten bij overvloed aan bezoekers.

De eind jaars quiz
Op zaterdag 29 december is de laatste quiz van het jaar bij 't Karrewiel, helaas is deze quiz al helemaal vol.

't Karrewiel
Dorpstraat 719
1724 Oudkarspel
Tel. 0226-312868
Info@cafekarrewiel.nl
http://www.cafekarrewiel.nl/