HEERHUGOWAARD - In het weekend van 14 t/m 16 september zal Cool kunst en cultuur haar tienjarig jubileum groots vieren samen met vele artiesten, amateurverenigingen, leerlingen en het publiek. Na een uitverkocht zaal in 2017, keren de Ashton Brothers op zaterdag 15 september speciaal voor het jubileumweekend terug naar Cool met hun spektakelshow Enfants Terribles. De kaartverkoop start op zaterdag 16 juni om 10:00 uur.

Flitsend spektakel
Enfants Terribles laat de Ashton Brothers zien zoals we ze kennen: in een flitsend spektakel vol halsbrekende toeren, slapstick, muziek met hindernissen, mimiek, tovenarij, illusie, clownerie, trapezenummers en cabareteske nummers die soms lief maar meestal leed laten zien. Het is de mix waarmee ze in Nederland en ver daarbuiten een unieke plaats in het theater innemen!

Start kaartverkoop
Speciaal ter gelegenheid van het tienjarig jubileumweekend heeft Cool een leuke actie; kaarten vooEnfants Terribles kosten slechts €10 per stuk!Kaarten zijn vanaf zaterdag 16 juni 10:00 uur te koop via www.coolkunstencultuur.nl. Vrienden van Cool kunnen met voorrang kaarten reserveren. Omdat Cool zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om erbij te kunnen zijn geldt er een maximum aantal kaarten per persoon.