AMSTERDAM - Om te vieren dat de bioscopen weer open mogen, is het op zaterdag 5 juni extra feestelijk in alle vestigingen van Vue. De eer om officieel de deuren van Vue te openen is aan de eerste bezoeker die voor de deur staat met een geldig ticket voor de eerste voorstelling. De eerste voorstelling zal om 12:00 uur plaatsvinden. Nadat het oranje lint is doorgeknipt, ontvangt de bezoeker bloemen, champagne en een giftcard voor een gratis vervolgbezoek inclusief hapje en drankje. Voor alle bezoekers die op 5 juni een avondvoorstelling bezoeken, staat ook een welkomstdrankje klaar.


Dat de bioscoop nog altijd even populair is, blijkt uit het feit dat er massaal kaarten werden gekocht door bezoekers. Sinds de voorverkoop op zaterdagochtend weer van start is gegaan, zijn er al meer dan 3500 tickets verkocht. Vue draait vanaf zaterdag films als De Slag om de Schelde, Bon Bini: Judeska, Nobody en Pieter Konijn op de Vlucht. Het personeel van de vestigingen van Vue zijn goed voorbereid op de ontvangst van de eerste bezoekers van 2021 en zullen er voor zorgen dat iedereen een prettige, veilige bioscoopervaring heeft. Vue ontvangt maximaal 50 mensen per zaal, ticketverkoop vindt zo veel mogelijk online plaats en een medewerker verwijst de bezoekers naar een plek in de zaal om de 1,5 meter afstand te kunnen bewaken.

Ron Sterk, directeur Vue Nederland: “We zijn heel blij dat we onze bezoekers weer mogen ontvangen in onze bioscopen en dat we hen weer een echt uitje kunnen aanbieden. De magie van de bioscoop is thuis niet te evenaren en we hebben allemaal de behoefte er weer op uit te kunnen gaan. Ik kijk er dan ook zeer naar uit om onze prachtige (VIP) stoelen weer gevuld te zien worden. Het belooft ook echt een geweldig jaar te worden met films als Fast & Furious 9, Jungle Cruise. The Hitmans Wifes Bodyguard, The Suicide Squad, James Bond: No Time to Die, Top Gun, SOOF 3, Bon Bini 3.” Voor de trouwe Movie Passers heeft Vue nog een extra aanbieding, zij ontvangen een voucher die zij twee weken lang kunnen inwisselen voor een gratis verse popcorn.

Over Vue Nederland
Bioscoopketen Vue heeft maar liefst 19 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.