OUDKARSPEL - Op vrijdag 13 december hebben wij net als vorig jaar Sweet Le Freak weten te regelen om te draaien tijdens de Winterkermis!

Jurriaan Walters hoeft eigenlijk geen verdere uitleg, deze DJ heeft ervaring in grote zalen en festivals, hij heeft overal al gedraaid en dan is het nu zo leuk dat hij ook gewoon in 't Karrewiel gaat draaien! Jurriaan gaat het deze avond niet alleen doen, in het voorprogramma staat DJ DIRTYBEATSZ om jullie alvast lekker op te warmen! Dit gaat zeker een fantastische avond worden! Wij hebben geen entree maar kom niet te laat want voor je het weet zitten we vol!

Op zaterdag 14 december komt De One Man Piano Show “Donald B”. Donald is hier een aantal keren geweest en waren dit mooie avonden! De One Man Piano Show staat garant voor een avond muzikaal entertainment. De show biedt één en al afwisseling. Jullie vragen en Donald speelt het! Van Hazes tot Queen, lekkere meezingers, populaire hit songs en feestnummers, Donald weet er iedere keer weer een groot feest van te maken.

Dit beloofd weer een heel mooi weekend te worden in Café 't Karrewiel.

Je vind ons aan de Dorpsstraat 719 in Oudkarspel. 18+