OUDKARSPEL - Op 14 en 15 december is het weer winterkermis in Café ’t Karrewiel in Oudkarspel .Men heeft weer een mooi muziekprogramma neer gezet om er weer een geweldig weekend van te maken .

Vrijdag 14 december (22.00 uur) SWEET LE FREAK
Op vrijdag 14 december heeft men Sweet Le Freak weten te strikken om te draaien tijdens de winterkermis! Jurriaan Walters hoeft eigenlijk geen verdere uitleg , Deze DJ heeft zijn sporen al verdiend in het hele uitgaansgebied , grote zalen en festivals. Hij heeft overal al gedraaid en dan is het nu zo leuk dat hij ook gewoon in 't Karrewiel gaat draaien ! Jurriaan gaat het deze avond niet alleen doen , in het voorprogramma staat DJ Dirtybeatsz om jullie alvast lekker op te warmen !

Zaterdag 15 december ( 22.00 uur ) ONE MAN PIANO
De One Man Piano Show . “Donald B” staat garant voor een avond muzikaal entertainment. De show biedt één en al afwisseling. Door een opbouw van, in eerste instantie, pure pianobegeleiding van populaire hits songs naar uiteindelijk 100% party, weet hij er iedere keer weer een groot feest van te maken. Het leuke van deze avond is dat jullie de mogelijkheid hebben om verzoeknummers aan te vragen die Donald dan gaat spelen! Dit gaat zeker een fantastische avond worden ! Het hele weekend is er geen entree maar kom niet te laat want voor je het weet zit men vol ! 18 + neem wel even je legitimatie mee ( geen id op je telefoon )

Je vind Café 't Karrewiel aan de Dorpsstraat 719 in Oudkarspel .