NOORD SCHARWOUDE - Dansevents organiseert een aantal gezellige dans worskhop. Op dinsdagavond 29 mei beginnen we met Salsa & Bachata, vrijdag 13 juli volgt de Flamenco. Deelnemers genieten van een swingende avond en hebben geen ervaring en ook geen danspartner nodig.

Deze dansavond is een initiatief van Ton Horseling van De Burg en Lara Oud-Weel uit Wervershoof, eigenaresse van Dansevents. Lara: “Samen dansen is leuk. Het verbindt en brengt positieve vibes die we allemaal nodig hebben en verdienen. Of je nu alleen komt, met vrienden, buren of familie. Iedereen is welkom.

Het drukke leven, ook op social media, even achter ons laten. Daarom zet ik me, samen met Ton en de docenten, graag in om geinteresseerden een gezellige avond te bezorgen.”

De Burg Gastvrij

Dit restaurant aan de Dorpsstraat herbergt een drietal nostalgische locaties. De Koepelzaal, anno 1860, is het feestelijk decor voor deze workshops.Ton: “Het idee om hier een aantal dans avonden voor volwassenen te organiseren sprak mij gelijk aan. Het is uniek in onze regio en biedt gezelligheid op een laagdrempelige manier. Uiteraard zorgen wij er voor dat een hapje en een drankje niet ontbreekt, dat hoort er toch ook bij. Ik zie de deelnemers heel graag naar huis gaan met een grote glimlach op het gezicht!”.

Over Dansevents

Begin dit jaar startte Lara Oud-Weel evenementenburo Dansevents dat is gespecialiseerd in dansworkshops en feesten voor particulieren en bedrijven. Swingende evenementen met open inschrijving of op maat gemaakt voor bijvoorbeeld een vrijgezellen- of bedrijfsfeest, familie- of vriendendag, bruiloft en kinderpartijtje. De workshops vinden plaats op diverse locaties in West-Friesland. Voor absolute beginners tot dansfanaten en in vele verschillende dansstijlen.

  • Workshop Salsa: dinsdag 29 mei 20.00 – 21.30 uur €12,50
  • Workshop Flamenco: vrijdag 13 juli 20.00 – 21.30 uur €13,50

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar dansevents.nl