HEERHUGOWAARD - Komende zaterdag 29 september staat alweer voor de 9e keer de succesformule "Triple X" op het programma. Ook dit keer wordt het weer een show met drie absolute topartiesten: Frans Duijts, John West en zanger, presentator, gastheer en dj, Mr Triple X: Robbert v/d Steenhoven.

Inmiddels zijn de Early Birds Tickets uitverkocht, maar bij Café Marlene of online via www.dancingmarlene.nl kan men nog tickets verkrijgen. Wees er snel bij want vol=vol en wie wil dit oergezellige feest nou niet missen?!

Frans Duijts is een Nederlandse volkszanger. Naast zijn solocarrière is Duijts sinds 2017 onderdeel van de zangformatie Echte Vrienden. Hij gaat een fantastisch optreden verzorgen met al zijn grote hits zoals: Samen op het strand, Lieveling, Jij denkt maar dat je alles mag van mij, In ons cafe, Nee niet zeggen hoe ik leven moet enz.

John West heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de Nederlandse podia. Een top artiest die elke tent uit zijn dak laat gaan met grote meezingende hits zoals: Jouw blik, Blijf bij mij, Lekker Ding, Voel je dan niet, Wit Zwart, Wat Een Hete Zomer, Een Dag Zonder Jou enz

Robbert van der Steenhoven is een allround toppertje die altijd de presentatie en het voor-naprogramma verzorgd en staat voor 100 % feestgarantie.

Triple X begint komende zaterdag om 21.00 uur bij:
Dancing Marlène
Middenweg 207
1701 GB Heerhugowaard
www.dancingmarlene.nl