OUDKARSPEL - Op zaterdag 26 mei 2018 van 11:00 uur tot 16:00 uur, is er weer Voorjaarsmarkt op ‘De Kleine Ark’ op de Voorburggracht 449 te Oudkarspel.

Een gezellige dag met allerlei kinderactiviteiten: Springkussen, schminken, rad van fortuin. We hebben verkoop van zelfgemaakte producten, keramische schalen, schilderijen, spulletjes van vilt, biologische groenten, planten en onze bekende zelfgebakken appeltaartjes. En dit alles onder genot van gezellige muziek en hopelijk mooi weer. De markt staat in de siertuin van onze boerderij.

Wie zijn wij, van ‘De Kleine Ark’?
De Kleine Ark is een woon- en leefgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en autisme.Wij zijn een zelfstandige kleinschalige stichting met twee locaties; een mooie stolpboerderij aan de Voorburggracht in Oudkarspel en een herenhuis aan de Elzenlaan te Zuid-Scharwoude.

Wat heeft de Kleine Ark te bieden?

- een warme en hartelijke leef- en werksfeer
- enthousiaste en deskundige medewerkers
- diverse werkplaatsen voor bewoners en deelnemers
- educatieve, sportieve en creatieve ontwikkelings mogelijkheden
- orthopedagogische- en therapeutische ondersteuning

Wat maakt ons zo bijzonder?
De Kleine Ark is een organisatie met een eigen visie op zorg. Ontwikkeling, flexibiliteit en begrip vormen de basis. Een stichting die sinds 2002 zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en autisme. Ouders zijn sterk betrokken bij de zorg van hun kind en geven mede vorm aan het beleid van de organisatie. Wij putten onze inspiratie onder meer uit de antroposofie. Een ritmisch dagprogramma, dagopening, weeksluiting en jaarfeesten geven het leven een duidelijke structuur.

Iedereen is welkom om bij ons langs te komen voor een rondleiding.

Stichting 'De Kleine Ark'
Voorburggracht 449
1724 RH Oudkarspel
0226-315204