HEERHUGOWAARD - The Beatles Revival Band uit Tsjechië, behoort tot de beste tribute bands van dit moment. De organisatie is daarom ook zeer trots dat deze fantastische band op zaterdag 9 december komt optreden in Hotel Heer Hugo in Heerhugowaard!


Dezelfde kapsels, kostuums, instrumenten en de Chelsea Cavern Boots! Zelfs de chromen standers voor de versterkers zijn gelijk aan de originele! De bassist heeft zichzelf voor het plaatje zelfs links-handig bas leren spelen, exact zoals Paul McCartney deed. Elk nummer wordt tot in detail zo perfect gebracht dat menig Beatles kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. De leadzang, de backingvocals, de gitaarsound, het bas- en drumwerk; alles klinkt zoals we dat kennen van de liveconcerten en LP's; zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend. Zelf de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde toen hij The Beatles Revival band hoorde spelen.

Zie, hoor en beleef nog één keer The Beatles en waan uzelf terug naar de tijd van ‘Let it be’, ‘Love me do’, ‘Penny Lane’ en al die talloze andere hits die The Beatles hebben gekend! Dus voor alle Beatles liefhebbers, ‘come together’ en bestel uw tickets!

Na afloop van dit concert kunnen de voetjes nog van de vloer met een fantastische afterparty met de The Fabruari Four!

Deze avond kan bijgewoond worden door tickets te bestellen via www.beatlesinconcert.nl en zal plaatsvinden in de theaterzaal van Hotel Heer Hugo, Gildestraa t 2 in Heerhugowaard. Ook zijn er kaarten in de verkoop in combinatie met ‘onbeperkt proeven’ in restaurant ‘Gewoon Lekker’ die ook in deze locatie gevestigd zit of 2-daagse arrangementen in het hotel wat tevens ook in deze locatie gevestigd zit. Kaartverkoop is uitsluitend via de website verkrijgbaar.