OUDKARSPEL – Sportclub GMA Sports organiseert op zaterdag 27 oktober de tweede editie van de Zombie ‘Obstaclerun’. Na een succesvolle eerste editie komt dit evenement dit jaar terug met een nieuw uitdagend parcour over 5 kilometer in recreatiegebied Geestmerambacht in Noord Scharwoude. Voor deze editie is opnieuw een samenwerking aangegaan met Lasertag Alkmaar. “Hierdoor zorgen we voor de meest ultieme beleving van de deelnemer”, aldus Michael Smit, eigenaar van GMA Sports.

“We kijken terug op een succesvolle 1 e editie van de Zombie Obstaclerun vorig jaar. Een paar honderd deelnemers werden flink uitgedaagd via obstakels en bloeddorstige zombies de eindstreep te halen. Zelfs de aanwezigheid van de brandweer en Lasertag zorgde voor veel spektakel”, vertelt Michael. Dit type evenement is van origine overgewaaid uit Amerika. Het is de bedoeling dat obstakels getrotseerd worden en je de hongerige zombies te slim af bent zodat ze jouw levens, oftewel lintjes, niet te pakken krijgen. Heeft de deelnemer nog levens over aan het einde van het parcour? Dan heeft de deelnemer de Zombie Obstaclerun overleefd.

Wil je profiteren van een speciale Earlybird actie? De inschrijvingen starten 1 juli 2018 op gmasports.nl. Er zijn een beperkt aantal Earlybird kaarten voor €20,- beschikbaar, hierna betaal je als deelnemer €25,- per kaart. Informatie over het evenement is te vinden op Facebookpagina ‘Zombie Obstaclerun 2018’ of via de website van GMA sports (www.gmasports.nl/zombierun).