ZUID-SCHARWOUDE - Na het succes van vorig jaar komt Bella Cantara weer graag zingen in de Koogerkerk. Ook dit jaar hebben ze weer een afwisselend concert voor u samengesteld, met uiteraard opera en operette, maar ook met uitstapjes naar musical en zelfs komt het populaire genre voorbij. Dat laatste met een duet van Bas en Tenor, die daarbij Andrea Bocelli en Marco Borsato vertolken.

Bella Cantara treedt al bijna 20 jaar succesvol op in Noord-Holland. In die tijd hebben ze vele fans gekregen, waarvan sommigen jaarlijks hun concerten bezoeken. Tegenwoordig bestaat het kwartet uit Joke Oud (alt), Hans van Niekerk (bas) – beiden al vanaf het begin zingend bij Bella Cantara – Mirjam Betjes (sopraan) en Walther Deubel (tenor). Al jaren worden ze fantastisch begeleid door Hans Weenink. In de beginjaren van hun bestaan zongen ze vooral opera. Later is daar operette en musical bijgekomen. Tegenwoordig brengen ze een mix van opera-, operette- en musicalstukken, die veelal bij het publiek bekend zijn, en maken ze ook af en toe een uitstapje naar het populaire genre. Hun concerten zijn dan ook een feest van herkenning voor hun bezoekers.

Het gevarieerde programma zal voor ieders smaak wel wat te bieden hebben en zorgt voor een aangename invulling van uw zondagmiddag. Kwartetten (o.a. uit Rigoletto en Fidelio); terzetten (o.m. uit der Zigeunerbaron), duetten en soli: er zal voor ieder wel iets naar de gading bijzitten. Bella Cantara ziet er naar uit u te ontmoeten , dus graag tot ziens!

Entree: € 12,50 (inclusief koffie/thee)
Reserveren is gewenst via Joke Oud 0226 353563 pjm.oud@quicknet.nl